Frøya Gourmet

VIKTIG INFORMASJON FRA FRØYA GOURMET!

Kjære kunde,


Vi beklager å informere deg om at vi har hatt et havari på vårt fryselager i Oslo i løpet av helgen. Dessverre har dette resultert i at alle varene er tint og blitt ødelagt. Vi beklager for eventuelle ulemper dette har medført for deg som kunde.


Til alle dere som har bestilt varer men ikke får de på utleveringene de nærmeste dagene, håper dere vil utsette bestillingen til neste mulige utleveringsdato, dere vil selvfølgelig få en påmindelse i god tid før utleveringen.


Lageret inneholdt en del sesongvarer som dessverre ikke er mulig å skaffe for øyeblikket. På grunn av ferietid har vi hatt mindre tilgang til råvarer, noe som gjør at det vil ta litt tid å bygge opp lagrene igjen! Dette gjør at vi dessverre ikke kan delta på så mange utleveringer i tiden som kommer, men vi vil forsøke å delta på noen utvalgte etter hvert. Det kan da være at vi mangler visse produkter og håper på forståelse for dette.


Nå ønsker vi masse arbeid og full fart på fiskemottaket fremover slik at vi igjen er klar til å levere sjømat til våre fantastiske kunder.


Vi kommer sterkt tilbake så fort vi har fått på plass råvarene.


Med vennlig hilsen Frøya Gourmet


Lutefisk