SLIK FUNGERER DET

Fersk fisk rett fra havet

Frøya Gourmet AS er et lite fiskemottak, vi er ikke som andre fiskeutsalg eller fiskebiler. Vi forvalter og produserer råvarene selv. Frøya Gourmet er første ledd etter fiskeren og leverer direkte til deg fra fiskemottaket.

Rett fra havet

Fiskerne er pliktig til å levere sin fangst til et godkjent fiskemottak som Frøya Gourmet. Vi får dagens fangst levert direkte på kaia fra de lokale fiskerne. Fangsten blir veid og kvalitetssjekket før den går videre til filetering.

Håndfiletert, pakket og fryst

Hver enkelt fisk blir igjen kvalitetssjekket og håndfiletert. Hver filet blir delt opp i skinn og beinfri porsjonstykker og vakuumpakket i 200-300g pakker. Stykkene blir pakket i esker på ca 2 til 3 kg. På fangstdagen blir den ferske fisken innfyst i frysetunell, 2 døgn i -40 grader i «stiv kuling» før den sendes til våre fryselager i Trondheim og Oslo. 

Våre esker med vakuumpakkede porsjonstykker passer like bra til enslige som hele storfamilien.

Velg ønsket utleveringssted og bestill sjømat i nettbutikken

Først velger du ønsket utleveringssted, før du legger inn din bestilling. Når du har sendt inn din bestilling vil du motta en ordrebekreftelse med estimert pris, dette fordi eskene varierer noe i vekt. Før utleveringen veies og pakkes din ordre, når det er gjort vil du motta en betalingslink på sms og epost med korrekt vekt og beløp.  Hent varene og nyt fantastisk sjømat fra Frøya Gourmet.

Beskrivende tekst om bildet over. Lorem ipsum