Om Frøya Gourmet

Fersk fisk rett fra havet

Frøya Gourmet AS er et fiskemottak ytterst på Trøndelagskysten.  Her har folk livnært seg av fiske og fangst siden tidenes morgen. På Frøya gir våre lokale fiskere oss tilgang til alt som havet har å by på av delikatesser. Vi leverer kortreist sjømat av den høyeste kvalitet til privatmarkedet i Midt-Norge og Østlandet og noen utvalgte restauranter.

Vi renskjærer fileter av villfanget hvitfisk (skinn og benfri) og leverer dette rett fra fiskebåten til deg, uten fordyrende mellomledd,

 100% naturell på en bærekraftig måte.


Effektiv logistikk og håndtering gir oss muligheten til å tilby våre kvalitetsbevisste kunder råvarer i verdensklasse. 

Vi produserer fileter av kveite, breiflabb, torsk, sei, lysing, hyse, uer, piggvar, lyr, samt produkter som røkt torsk og fiskemat. 

Av skalldyr har vi sjøkreps og krabber.
FOKUS PÅ KUNNSKAP, KVALITET OG SERVICE 


Sjømaten du kjøper fra Frøya Gourmet er kvalitetssjekket flere ganger før du mottar den. Vi sjekker temperatur og kvalitet ved levering fra fisker. Etter den er veid, ises den umiddelbart ned, før den havner på fileteringsbordet. Vi fileterer fisken og sjekker igjen at fileten er av  ypperste kvalitet, før den blir vakuumpakket og sendt til innfrysning i frysetunnel. Fisken er da leveringsklar til deg.


100% FORNØYDGARANTI!


Det stilles strenge krav til oss som produsent. Vi overholder alle gjeldende lover og forskrifter innen trygg mat produksjon, produktsikkerhet, hygienisk produksjon, risikoanalyse, holdbarhet, sporbarhet, dokumentasjon og merking. Kvalitet i alle ledd er avgjørende for oss.


Våre kunder skal alltid være 100% fornøyd! Er det noe du er misfornøyd med, ta kontakt så finner vi en løsning.  TILGANG TIL RÅVARER


Som et lite fiskemottak har vi ikke ubegrenset tilgang på råvarene. Noen produkter har vi mindre tilgang til pga sesong og tilgjengelighet. Vær og vind kan også gjøre at fiskerne ikke kommer seg ut på sjøen. Så vær tidlig ute og bestill dine favoritter før noen andre gjør det !